Contact opnemen met Kamphuis Dienstverlening

contact opnemen

Contact opnemen

Voor vragen over onze diensten, lopende afspraken of werkzaamheden, vult U het formulier in, dat U hier rechts ziet. Een van onze medewerkers neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met U op. Wilt U liever direct contact? Bel ons dan a.u.b. op een van de telefoonnummers die U hier onderaan vindt.

Offerte Aanvragen

Een offerte aanvragen bij Kamphuis Dienstverlening is simpel. U vult eenvoudig het formulier op deze pagina in en klikt op de button “Versturen”. Wij zullen Uw offerte vervolgens opmaken en naar U versturen via de mail.

Flexibel en Betaalbaar

Kamphuis Dienstverlening is flexibel en betaalbaar. Wij houden ons aan gemaakte afspraken, denken met U mee en gaan verder waar collega schoonmaakbedrijven achter blijven.

Betrouwbaar

Hebt U een goedkope en betrouwbare glazenwasser, schoonmaakbedrijf of klussendienst nodig in Twente? Wij zijn U graag van dienst. Neem vandaag nog contact met ons op, en verbaas U over onze zeer betaalbare tarieven.

contact glazenwasser

Contact aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf.
    U kunt hier meerdere fotos tegelijk uploaden. Houd hiervoor de knop ctrl vast op uw toetsenbord.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijfsgegevens van Kamphuis Dienstverlening

Kamer van Koophandel

Wij staan ingeschreven bij de KvK onder nummer: 50279866

Btw Nummer

Btw ID van Kamphuis Dienstverlening is: NL001407901B74

Telefoonnummer

Vast nummer: 074 – 35 77 948
Mobiel Nummer: 06 – 40628284

Facebook

Like onze Facebook Pagina
Klik hier

Beste (toekomstige) klant,

Momenteel hebben wij een winterstop ingevoerd met betrekking tot het wassen van ramen. Wij nemen dus even geen nieuwe opdrachtgevers meer aan. Uiteraard kunnen wij u wel van dienst zijn met alle andere werkzaamheden zoals deze op onze website vermeld staan. Denk hierbij ook aan kleine klussen zoals het verwijderen van tapijt, laminaat, vinyl, etc.

Nieuw!

Heeft u plannen voor een nieuwe vloer? Wij bieden namelijk een compleet all-in pakket aan: verwijderen van uw oude vloer en het leggen van uw nieuwe vloer! Klik hier voor meer info over deze dienst.