Diensten

Overzicht van Onze Diensten

Hieronder een overzicht van onze diensten. Behalve ramen wassen kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn bij het impregneren en coaten van gevels en daken, zonnepanelen schoonmaken en bij allerlei voorkomende klussen. Denk dan aan bijvoorbeeld het verwijderen van een keuken, badkamer, afbreken schuur of schutting en het verwijderen van allerlei vloeren. Nieuw in ons dienstenpakket is een all-in service wanneer u een nieuwe vloer wilt laten leggen. Kijk voor meer info onder het kopje “vloer” en bespaar u zelf tijd en geld!

Glasbewassing voor bedrijven

Bent u op zoek naar glasbewassing voor bedrijven? Kamphuis Dienstverlening is een betrouwbare partner en heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van glasbewassing. Als glazenwasser staan wij garant voor schone ramen en een schone gevel. Regelmatig uw glazenwassen verlengt tevens de levensduur van uw glazen, kozijnen en gevelbeplatingen. Schone ramen zijn representatief en laten bovendien ook meer licht door.

Door het glas en de omlijstingen te onderhouden en te wassen tegen vuil, mos en schimmel bespaart u bovendien op andere hoge kosten zoals de schilder of de timmerman.

Betrouwbare glazenwasser regio Hengelo

Goedkope glazenwasser

Wij werken uitsluitend met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, die veilig zijn voor het milieu. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van glasbewassing. Wij zijn flexibel en doordat we zo efficiënt mogelijk werken, besparen we op onkosten. Hierdoor kunnen wij vaak goedkoper werken dan collega schoonmaakbedrijven.

Kamphuis Dienstverlening staat garant voor een uitstekende service en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Wij houden korte lijnen met onze opdrachtgevers en houden regelmatig overleg. Dankzij heldere afspraken, scherpe tarieven en een uitstekende service, groeit ons aantal klanten nog steeds.

Professionele en betaalbare glazenwasser voor bedrijven.

Professioneel en betrouwbaar

Wij lappen uw ramen van buiten en van binnen. Als extra service maken wij ook altijd de kozijnen en vensterbanken schoon. Wij werken als glazenwasser onder andere in; Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Deurningen, Denekamp, Borne, Saasveld, Weerselo, Dinkelland, etc. Wij zijn glazenwasser en schoonmaakbedrijf en actief in de hele regio Twente.

Glazenwassersbedrijf Hengelo

glasbewassing hengelo

Goedkope glazenwasser in Hengelo

Vieze ramen, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Een woning ziet er ook direct minder aantrekkelijk uit. Helemaal in de zomer zijn vuile ramen vervelend. Als de zon op de ramen staat, kan je niet meer fatsoenlijk door de ramen kijken. Bovendien kan vuil en aanslag op de kozijnen op termijn de verflaag aantasten. Daarom kunt U het beste Uw ramen laten lappen door een ervaren glazenwasser.

Vaak worden de ramen aan de buitenkant van een huis snel smerig. Afhankelijk van de plek waar uw huis staat en het weer kunnen ze al snel erg vies worden, zeker bij weersomstandigheden zoals storm en regen. Maar ook de ramen aan de binnenkant kunnen snel vies worden, zeker als er veel gerookt wordt of als u vaak kaarsen aanheeft.

Goedkope glazenwasser Enschede


Gevel laten reinigen

Gevelreiniging wordt de laatste jaren steeds meer gedaan om gebouwen te onderhouden. Men gaat steeds meer inzien dat dit bij het onderhoud hoort van woningen en bedrijven. Het gaat hier dan ook vaak om atmosferische- en organische vervuiling.

Het aanzicht van een gevel is van groot belang. De eerste indruk wordt hier vaak door bepaald. Gevels bestaande uit minerale materialen kunnen vervuilen als gevolg van weers- en milieuinvloeden. Dit heeft vaak grote gevolgen voor de uitstraling van gebouwen.

Voorkom schade aan Uw gevel

Algen en mossen houden vocht vast en hierdoor nestelen deze zich steeds vaster en dieper in de poriën van het metselwerk. Bij vorst zal dit vocht bevriezen en hierdoor zal er vorstschade ontstaan. Door tijdig uw gevel te onderhouden kunnen er veel kosten bespaard worden. Maar ook de atmosferische vervuiling verwijderen is belangrijk omdat dit het begin is van de boven genoemde vervuiling met alle gevolgen van dien.

Levensduur gevel verlengen

Reiniging en bescherming van gevels gebeurt over het algemeen omwille van de levensduurverlenging van het bouwwerk en om esthetische redenen. Oude gevels worden gereinigd omdat vervuiling, aanslag, alg- en mosgroei etc. tot schade kunnen leiden aan de gevel van uw woning of bedrijfspand.

Kamphuis Dienstverlening beschikt over diverse methoden voor het reinigen van gevels. Mossen, algen en andere aanslag kunnen door middel van stoomcleanen worden verwijderd.

Voordelig en professioneel Uw gevel laten reinigen?

gevelreiniging

Graffiti laten verwijderen

Gevels van woningen, bedrijven, en monumenten, die beklad worden met graffiti. Het is een vervelend en helaas veelvoorkomend probleem. Graffiti is een hardnekkige verfsoort die blijvende schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Het verwijderen van graffiti laat U daarom het beste door een specialist doen. Bij het verwijderen van graffiti moet voorzichtig te werk worden gegaan. Welke methode het beste kan worden toegepast om de graffiti te verwijderen, hangt af van de ondergrond van de gevel.

Graffiti laten verwijderen? Vraag gratis een offerte aan.

Gevel laten impregneren

Het grillige Nederlandse weer, met de ene dag een flinke regenbui en dan weer vorst of zon. Het is allemaal niet zo bevorderlijk voor uw gevel. De gevel word uiteindelijk poreus en houd steeds meer water vast. Het gevolg, schimmel en vochtproblemen in huis. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Bij het impregneren van de gevel wordt deze bewerkt met een speciaal middel dat de muur wel laat ademen. Daardoor kan het vocht van binnen uit uw woning verlaten, terwijl vocht van buiten uw woning niet meer binnen kan dringen door de buitenmuur.

Onderhoudsvrije gevel? Impregneren helpt!

Woning beter geïsoleerd na impregneren

Het impregneren van gevels zorgt er tevens voor dat uw woning beter is geïsoleerd, omdat uw gevel droog blijft. Voordat wij uw gevel impregneren, moet deze eerst grondig worden gereinigd. Wanneer het dak helemaal schoon is, kunnen we het impregneermiddel aanbrengen op de gevel.

Voordelig uw gevel laten impregneren

Er zijn diverse methodes om gevels te impregneren. Dit kan middels een kwast, een roller of speciale spuitapparatuur. Welke methode het beste in uw situatie past, zullen we ter plekke bepalen, na gedegen onderzoek van de muren. In sommige gevallen kunnen we u aan de hand van een foto of goede beschrijving van de muur en welke steensoort er is gebruikt meteen al een juiste oplossing aandragen.

Laat uw gevel impregneren door Kamphuis Dienstverlening, zodat u zeker weet dat u vakwerk krijgt afgeleverd en dat u geen cent teveel betaald.

gevel laten impregneren

Dak laten impregneren

Wilt u het in een keer direct goed aanpakken? Dan is het verstandig, om ook meteen uw dak te laten reinigen en impregneren. Zodat ook hier geen vocht meer naar binnen kan komen. Op deze manier weet u zeker dat er geen (nieuwe) schimmel en vochtproblemen zullen ontstaan.

Na het impregneren krijgt uw dak een mooie nieuwe uitstraling en wordt de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengt. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning.

Goedkoop dak laten impregneren of coaten

Het impregneren van een dak is een klus voor de specialist. Kamphuis Dienstverlening heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van impregneren en coaten. Doordat wij zo efficiënt mogelijk werken, kunnen wij besparen in onze onkosten. Hierdoor kunnen wij vaak goedkoper werken dan anderen. Bent U nieuwsgierig wat wij voor U kunnen betekenen?

Neem a.u.b vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken, of vraag direct een offerte aan.

Dak impregneren

impregneren

Voordelen van gevel impregneren

Buiten dat Uw gevel waterafstotend en vuilwerend wordt door het impregneren, heeft het nog meer voordelen. De gevel word door impregneren ook brandwerend. Daarnaast is ook de kans op vorstschade na impregneren van de gevel zo goed als nihil. Doordat de muur schoon blijft, is periodiek reinigen van de gevel niet meer nodig. De levensduur van uw gevel word aanzienlijk verlengd.

Vrijblijvende offerte voor impregneren gevel

Voordelig Uw dak laten coaten

Het coaten van uw dakpannen is een kostenbesparend alternatief voor nieuwe dakpannen. U verlengt hiermee de levensduur van uw dak aanzienlijk. Door gebruik te maken van een coating kunt u er voor zorgen dat uw dak beter wordt beschermd tegen de invloeden vanuit het weer. Bovendien is het mogelijk om door het toepassen van een coating ook een nieuw kleurtje te geven aan uw dak.

Schimmel en vochtproblemen voorkomen

Waarom Uw dak laten coaten

Vooral bij verweerde dakbedekking (beton dakpannen, eternit, lei) raden we het aan om Uw dak te laten coaten. Uw dak oogt weer als nieuw, zonder dat u investeert in het leggen van een compleet nieuw dak. Na behandeling is uw dak weer optimaal beschermd tegen allerlei soorten vervuiling en weersinvloeden.

Dak laten coaten

Voordelen van dak laten coaten

De voordelen van dakcoating zijn; Het maakt het dak bestand tegen water en vuil. Het is veel goedkoper dan een heel nieuw dak laten leggen. Dankzij de coating zullen mos en algen geen kans krijgen. De coating houdt UV-stralen tegen, zodat de pannen nauwelijks of niet zullen verkleuren. Het dak zal een stuk fraaier ogen dankzij een dakcoating en U verhoogt de levensduur van Uw dak met 15 jaar of meer.

Reinigen met hogedruk

Soms komt u er niet met een emmertje water en een borstel alleen, de oppervlakte is dan zo verontreinigd dat dit alleen nog kan worden schoon gemaakt door middel van hogedruk reiniging.

Met onze gespecialiseerde apparatuur reinigen wij al uw vervuilde oppervlakten als nieuw. Door de juiste warmte en waterdruk in te stellen reinigen we uw gevel of dakpannen met zo min mogelijke aantasting van de originele gevel of dakpan en het mooiste resultaat. Door het gebruik van uitsluitend biologische middelen werken wij milieuverantwoord. Tevens wordt als extra service uw goot direct schoon gespoten en de ramen gezeemd!

Terras, bestrating reiniging met hogedruk

Bestrating laten reinigen

Na jarenlange aanslag en bevochtiging van uw bestrating kunnen er na verloop van tijd mos en algen ontstaan. U kunt Uw bestrating schoon laten maken met hogedruk, waardoor deze er vweer als nieuw uit zal zien. Wij reinigen onder meer; bestrating, tuintegels, houten vlonders, stoeptegels, kleine straatstenen en natuursteen. Bent U op zoek naar een professionele vakman om Uw terras of bestrating te laten reinigen? Dan bent U bij ons aan het juiste adres.

Werkwijze bestrating reinigen met hogedruk

Met onze moderne apparatuur zorgen wij ervoor dat uw vervuilde bestrating er weer netjes en verzorgd uit ziet. Doordat wij reinigen met heet water en wij de waterdruk zelf kunnen instellen, blijven uw straattegels mooi en glanzend. Onze werkwijze voor bestrating reinigen is even simpel als effectief. Als u akkoord bent met onze aanbieding, dan maken wij werkafspraak. Afhankelijk van de ordergrootte van de werkzaamheden duur het reinigen van bestrating vaak maximaal een werkdag. Voor grotere projecten kan dit langer duren.

hogedrukreiniging

Voorkom schade, schakel een vakman in

Voor het reinigen van oppervlaktes met hogedruk, is echter wel kennis van zaken nodig. Schakel om schade te voorkomen altijd een vakman in, die verstand van zaken heeft en over voldoende vakkennis en ervaring beschikt.

Kamphuis Dienstverlening beschikt over professionele apparatuur voor het reinigingen onder hogedruk. Wij verwijderen hardnekkig vuil vakkundig door een combinatie van de juiste druk en temperatuur.

Hogedrukreiniging werkt effectief voor het verwijderen van vele soorten vervuiling. U kunt hierbij denken onder andere denken aan; graffiti, verf, kauwgom of groene aanslag op Uw terras.

Hogedrukreiniging

Dakpannen laten reinigen

Dakpannen zijn vaak bedolven onder een dikke laag alg of mos. Daarnaast kunnen ze worden aangetast door atmosferische vervuiling. Deze vervuiling tast uw dak onherstelbaar aan. Door een overmatige aangroei van algen en mossen worden betonnen dakpannen “opgevreten”waardoor “kraters” ontstaan. Uw beton dakpannen zullen vaal worden. Keramische pannen en leipannen kunnen hierdoor bij vorst kapot vriezen. Deeltjes keramiek of lei kunnen loslaten en de pannen zullen steeds dunner worden.

Goedkoop dakpannen laten reinigen

Dak laten reinigen

Zware vervuiling van dakpannen en leipannen zal worden aangepakt door hogedruk reiniging van nok naar goot. Het oppervlak zal behandeld worden met een alg en mos dodend middel om de wortels van het onkruid te doen afsterven. Bij lichte tot matige vervuiling van algen en mossen zal behandeling met een alg en mos dodend middel volstaan.

Door inzet van de eigen hoogwerker hoeft het dak vaak niet te worden betreden, waardoor de kans op lekkage tot een minimum wordt beperkt. Indien het dak niet met een hoogwerker te bereiken is maken wij gebruik van dakladders en steigers.

Doordat wij uw dakpannen reinigen met een hogedrukspuit, kunnen andere delen van de woning vuil worden. Delen van de woning welke door het reinigen van de dakpannen bevuilt worden zullen eveneens, indien mogelijk, met een hogedrukspuit worden afgespoten.

Dit uiteraard zodanig dat er geen materiële schade zal ontstaan aan deze materialen en/of delen van de woning.

Dakreiniging Twente

Dakgoot onderhoud

Doordat er een enorme kracht op uw dakgoot staat door al het water dat erin staat, kan hij ook gaan scheuren of zelfs volledig naar beneden komen door het doorhangen. Verstoppingen in uw dakgoten zijn jaarlijks terugkerende problemen. Jaarlijks schoonmaken en een controlebeurt geven voorkomt veel ellende en is geen overbodige luxe. Wij raden u aan, de dakgoot en regenpijp zeker 1x per jaar te laten schoonmaken. Zit uw huis onder bomen, dan kunt u overwegen dit zelfs vaker te laten doen.

Uw dakgoten reinigen is vaak een vervelende en gevaarlijke klus, gezien u een ladder of direct het dak op moet. Om dit op een veilige manier te doen is het raadzaam deze werkzaamheden uit handen te geven aan een professional. Hierdoor hoeft u niet uw leven op het spel te zetten om uw dakgoot schoon te houden.

Dakgoot onderhoud Twente

Dakkapel laten reinigen

Is uw dakkapel vies? Wij maken hem graag voor u schoon! Behalve een mooi stukje extra ruimte, blijkt een dakkapel helaas vaak ook een echte vuilvanger te zijn. Met name aan de noordzijde is er vaak sprake van aangroei van mos en algen. Ook de rest van de dakkapel wordt door normale weers- en omgevingsinvloeden op den duur echter vies.

Dit komt niet alleen de levensduur, maar ook het aangezicht zeker niet ten goede! Vaak is het erg lastig en gevaarlijk om zelf het dak op te gaan om uw dakkapel schoon te maken. Kamphuis Dienstverlening neemt het dan ook graag van u over!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Natuurlijk kunnen we helpen uw goot te inspecteren. Om het een en ander te voorkomen, kunt u denken aan de volgende punten; Regenpijp ontstoppen, Bladvangers plaatsen, Gootbeschermer plaatsen, Bladbol rooster plaatsen voor platte daken, Dakgoot repareren, etc.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en we kijken graag samen met u naar een passende oplossing!

dakonderhoud

Dakgoot laten schoonmaken

Waarom zou u uw dakgoten reinigen? Uw dakgoot dient om al het overtollige regenwater op een juiste manier kan worden afgevoerd, zodat uw huis en erf niet beschadigen. Via de regenpijp gaat het water direct de grond in. Als dit door ophoping van vuil zoals bladeren, takken, mos aangroei, vogelpoep en ander opvliegend vuil verstopt raakt, kan dit tot grote gevolgen leiden. Wij raden u dan ook aan dit niet te laten ophopen maar op tijd in actie te komen. Regelmatig uw dakgoten reinigen verlengt de levensduur van uw woning.

Ons Advies: Ons advies is: controleer met enige regelmaat uw dakgoot en voorkom schade aan uw woning. Laat uw dakgoten reinigen en schoonmaken door een vakkundig bedrijf en voorkom schade aan uw woning!

Dakgoot schoonmaken

Is dakgoot onderhoud nodig?

Wanneer u uw dakgoot niet nauwlettend in de gaten houdt, zult u vroeg of laat lekkage of andere vochtproblemen krijgen. Nu hoor ik u denken, hoe weet ik of mijn dakgoot aan onderhoud toe is? Voor ons is dit vrij makkelijk te herkennen, maar we hebben voor alle duidelijkheid een lijstje gemaakt van de zaken waarop U zou moeten letten

*Ziet u veel meer muggen dan normaal, dan zou het goed kunnen zijn dat er water stilstaat in uw dakgoot
* Constateert u gras, onkruid of zelfs hele planten in uw goot, dan moet de goot spoedig worden gereinigd
* Komt het regenwater bij grote buien over de rand of stroomt het langs uw muren naar beneden, actie vereist
* Vochtplekken aan de onderzijde van de dakgoot, duiden op lekkage of verstoppingen in de goot.

Voorkom schade, laat Uw dakgoot tijdig reinigen

Hoe we uw dakkapel reinigen

Allereerst verwijderen we schurende materialen zoals stof en zand. Losliggend vuil op het dak van Uw dakkapel zoals bijvoorbeeld; bladeren, takken, mos, slib en vuurwerkresten worden verwijderd. Eventueel aanwezige afvoerpijpjes worden gecontroleerd, ontstopt en eventueel doogespoeld. Het dak en de dakbedekking van de dakkapel worden vervolgens gecontroleerd op zwakke punten. Indien nodig, en mogelijk legen we ook de loodslabben.

Dakgoot reparatie

Vanaf 01-11-2016 kunt u bij Kamphuis ook terecht voor dakgoot reparatie of het aanbrengen van een preventieve beschermlaag. Dit is mogelijk voor alle dakgoten zowel zink als kunststof. Wij geven dan ook maar liefst een garantie van 7 jaar op deze werkzaamheden. Uiteraard vrijblijvende offerte / prijsopgaaf.

Vloer verwijderenOok voor het verwijderen van alle voorkomende vloeren en vloerafwerkingen kunt u uitstekend bij Kamphuis terecht. Denk aan het verwijderen van tapijt, laminaat, parket, vinyl, pvc en zelfs tegelvloeren.

All-in service

Daarnaast bieden wij een all-in service aan wanneer u besluit om een nieuwe vloer te laten leggen. Deze all-in service houdt in dat u voor het verwijderen van de oude vloer en het leggen van de nieuwe vloer bij één bedrijf terecht kunt.

Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Legservice Staat uit Hengelo. Een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van vloeren leggen en dat kwaliteit en vakmanschap, net als Kamphuis Dienstverlening  hoog in het vaandel heeft staan, daar houden wij van!

Hoe werkt het?

Eigenlijk heel simpel: u koopt zelf een nieuwe vloer en neemt deze mee naar huis of laat alles thuisbezorgen. Geen vervoer of bezorgen ze de nieuwe vloer niet? Geen probleem, ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn!

Het verwijderen van uw oude vloer neemt Kamphuis voor haar rekening waarna aansluitend de nieuwe vloer gelegd kan worden door Legservice Staat. Geen wachttijden, geen gedoe met 2 verschillende aanspreekpunten en vaak bent u ook nog eens stukken voordeliger uit!

Neem voor meer info over deze service contact met ons op.

Agrarisch reinigen van stallen

Kamphuis Dienstverlening houdt zich ook bezig met de reiniging van stallen. Deze tak van reiniging gebeurt voornamelijk in de varkenshouderij maar ook reinigen we stallen, hokken en verblijven in andere agrarische sectoren zoals bijvoorbeeld pluimvee, melkvee, paarden.

Het reinigen van uw stallen is een belangrijk onderdeel binnen de veehouderij, hierdoor blijven uw dieren gezond. Het directe resultaat van een goede reiniging van uw stallen is een gezondere veestapel en daardoor zijn weer minder medicijnen nodig hetgeen goed is voor het welzijn van uw dieren maar ook voor uw portemonnee. Naast het feit dat het beter is voor uw dieren is het goed schoonhouden van uw stallen ook prettiger voor uzelf en uw personeel.

Kamphuis Dienstverlening streeft middels kwalitatief hoogwaardige hogedrukreiniging en hygiëne-advies naar schonere varkensstallen, kippenstallen, koeienstallen, paardenboxen, gezondere dieren en lagere kosten voor de boer.

Professionele en goedkope stalreiniging

trespa reiniging

Prijs voor reiniging van trespa

Bent u geinteresseerd geraakt in de professionele trespa reiniging van Kamphuis Dienstverlening? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van Uw trespa, of neem contact op voor een afspraak of advies.
Hebt U liever dat we eerst een kijkje bij U komen nemen? Bel ons a.u.b. voor een afspraak, om uw wensen te bespreken.

Kosten voor reinigen trespa

Zonnepanelen laten reinigen

Zonnepanelen worden net als ramen, na verloop van tijd vuil. Door dit vuil kan er minder licht de cellen bereiken waardoor de energieopbrengst zal afnemen. Het is dus verstandig dat u minimaal één keer per jaar uw zonnepanelen laten reinigen, hierdoor blijft de energie productie optimaal en zal eventueel ophopend vuil tussen het aluminium frame en het glas worden verwijderd en voorkomen.

Zonnepanelen hebben wel degelijk onderhoud nodig, als de panelen niet worden gereinigd zal de energieproductie afnemen.

Reiniging met osmosewater

Osmosewater is water dat ontdaan is van alle mineralen, metalen en bacteriën die in leidingwater aanwezig zijn. Het osmosewater wordt in onze vaste waterunits maar liefst door 7 verschillende filters geleid.

Leidingwater bevat altijd kleine hoeveelheden onzuiverheden (zouten, kalk, mineralen en metalen). Osmosewater daarentegen is perfect in staat om atmosferische vervuiling op glas volledig op te lossen. Osmosewater bestaat immers louter uit waterstof en zuurstof, meer zuurstof dan gewoon leidingwater.

Reinigen met osmosewater is uitermate geschikt voor het reinigen van oa. zonnepanelen, glas, gevelbeplating, damwand, kozijnen, gevelreclames

De zuurstof verlaagt de zuurtegraad van het water en dat resulteert in een uitstekend oplossend vermogen. Hierdoor beschadigen de materialen van de zonnepanelen niet en zorgt dit voor een betere kwaliteit van het systeem. Daarbij zorgt het ontbreken van zouten dat de vloeistof volledig streeploos opdroogt.

Uw zonnepanelen zijn dan streeploos schoon zonder enige schade achter te laten. De beste keus is om uw zonnepanelen altijd te laten reinigen met osmosewater.

klusdienst in twente
agrarisch reinigen

Trespa laten reinigen

Trespa is een onderhoudsvriendelijk materiaal en wordt veelvuldig gebruikt in zowel bestaande- als nieuwbouw. Kamphuis Dienstverlening voert met grote regelmaat Trespa reiniging uit omdat, ondanks het onderhoudsvriendelijke karakter van Trespa, het toch van belang is om dit materiaal periodiek te onderhouden. Trespa reinigen zorgt tevens voor een langere levensduur van uw beplating.

Het is van groot belang u Trespa delen regelmatig grondig te laten reinigen. Als u de Trespa beplating laat vervuilen zal er op lange termijn verwering ontstaan. Deze verwering kan dermate hardnekkig worden dat u de kans loopt dat deze verwering niet meer of maar deels te reinigen is. Wij raden dan ook aan om uw Trespa beplating regelmatig schoon te laten maken.

Trespa schoon laten maken

Milieuvriendelijk Trespa reinigen

Kamphuis Dienstverlening reinigt uw Trespa beplating met milieuvriendelijke producten waardoor er geen aantasting kan ontstaan op uw Trespa beplating. Door eventueel een onderhoudscontract af te sluiten bent u verzekerd van preventief onderhoud en zorgen wij ervoor dat uw Trespa beplating er weer fris en als nieuw uit blijft zien.

Een ander groot voordeel van een onderhoudscontract is het feit dat wij de Trespa reiniging direct mee kunnen nemen met de reguliere glasbewassing. Zo slaat u twee vliegen in 1 klap!

Wat kost trespa reinigen

zzonnepanelen laten reinigen

Wanneer zonnepanelen laten schoonmaken

Zonnepanelen laten reinigen kunt u het best in het voorjaar doen. Het is verstandig om de zonnepanelen een aantal dagen in de regen te laten weken en deze daarna te laten reinigen. Het vuil is dan door de regen los geweekt en zal gemakkelijker verwijderd kunnen worden.

Het is aan u zelf of het verstandig is om de zonnepanelen in de herfst nog een keer schoon te laten maken, één ding is een feit: schone zonnepanelen leveren altijd meer energie op dan vuile zonnepanelen, ongeacht de tijd van het jaar.

Gratis advies en vrijblijvende offerte

Bent U op zoek naar een specialist voor het reinigen van Uw zonnepanelen? Kamphuis Dienstverlening is U graag van dienst met gratis advies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van uw zonnepanelen.

Offerte aanvragen voor reinigen zonnepanelen

Ook voor het verwijderen van alle voorkomende vloeren en vloerafwerkingen kunt u uitstekend bij Kamphuis terecht. Denk aan het verwijderen van tapijt, laminaat, parket, vinyl, pvc en zelfs tegelvloeren.

All-in service

Daarnaast bieden wij een all-in service aan wanneer u besluit om een nieuwe vloer te laten leggen. Deze all-in service houdt in dat u voor het verwijderen van de oude vloer en het leggen van de nieuwe vloer bij één bedrijf terecht kunt. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Legservice Staat uit Hengelo. Een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van vloeren leggen en dat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan, daar houden wij van!

Hoe werkt het?

Eigenlijk heel simpel: u koopt zelf een nieuwe vloer en neemt deze mee naar huis of laat alles thuisbezorgen. Geen vervoer of bezorgen ze de nieuwe vloer niet? Geen probleem, ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn!

Het verwijderen van uw oude vloer neemt Kamphuis voor haar rekening waarna aansluitend de nieuwe vloer gelegd kan worden door Legservice Staat. Geen wachttijden, geen gedoe met 2 verschillende aanspreekpunten en vaak bent u ook nog eens stukken voordeliger uit!

Neem voor meer info over deze service contact met ons op.

Klusdienst regio Enschede

Wist u, dat u bij ons ook terecht kunt voor kleine klussen in en rondom Uw woning? Kamphuis Dienstverlening heeft inmiddels ruime ervaring met diverse soorten klussen. Als klusdienst komen wij onder andere in; Hengelo, Enschede, Borne, Almelo, Wierden, Oldenzaal, etc.

Wij zijn u graag van dienst voor onder meer;

* Het verwijderen van vloerbedekking
* verwijderen van Uw oude keuken
* verwijderen van behang (wij verwijderen ook glasvezelbehang)
* andere kleine klussen.

Hebt u een specifieke wens? Aarzel dan a.u.b. niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.