Glazenwasser voor heel Twente

Glazenwasser voor heel Twente

Schone ramen dragen voor een groot deel bij aan de uitstraling van Uw bedrijfspand of woning. Er zullen bijvoorbeeld niet veel mensen gaan eten in een restaurant waarvan de ramen vuil zijn. Hetzelfde geldt, voor de ramen van een woning. wanneer deze vuil zijn, ziet dat er van buitenaf niet echt aantrekkelijk uit.

Goedkope glazenwasser voor heel Twente

Bent u op zoek naar een goedkope glazenwasser in Twente? Wij zijn u graag van dienst. Kamphuis Dienstverlening is specialist op het gebied van glasbewassing en schoonmaakdiensten voor de hele regio Twente. Wij beschikken over jarenlange ervaring en worden door onze bestaande klanten gewaardeerd voor onze diensten.

Ons werkgebied als glazenwasser

Wij zijn gevestigd in Hengelo en ons werkgebied omvat de gehele streek Twente en wij zijn daar werkzaam in onder andere de volgende plaatsen:

 • Glazenwasser Hengelo
 • Glazenwasser Borne
 • Glazenwasser Enschede
 • Glazenwasser Oldenzaal
 • Glazenwasser Almelo

glazenwasser voor heel twenteRamen laten lappen door een ervaren glazenwasser

Ramen lappen is een klus die door veel mensen vaak lang word uitgesteld. Men werkt lange dagen en heeft dan geen zin of tijd meer om de ramen te wassen. Het kan ook zijn, dat het voor u fysiek niet mogelijk is om uw ramen te wassen. Kamphuis Dienstverlening is een professionele en vakkundige glazenwasser met jarenlange ervaring. Wij zijn u graag van dienst en komen graag uw ramen lappen.

Betrouwbaar en vakkundig ramen laten lappen

Kamphuis Dienstverlening is een schoonmaak en glazenwassersbedrijf, dat zowel particuliere als zakelijke klanten heeft. Wij lappen ramen van woningen, bedrijven, winkels en instellingen. Er word uitsluitend vakwerk door ons afgeleverd en wij houden graag een korte lijn met onze klanten. Wensen van een klant worden goed doorgesproken en indien nodig geven wij professioneel advies voor schoonmaakdiensten en glasbewassing.

Dé glazenwasser in de buurt van Hengelo

Wij zijn professionele glazenwassers met klanten in Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Almelo en omstreken. Als glazenwasser kunnen wij u van dienst zijn met verschillende schoonmaakwerkzaamheden, glazenwassen en schoonmaak advies.

Waarom glasbewassing?

Ramen moeten zo lang mogelijk schoon blijven. Wanneer er regelmatig onderhoud wordt gedaan aan uw ramen verwijdert dit zichtbaar en onzichtbaar vuil. Regelmatig uw glazenwassen verlengt tevens de levensduur van uw glazen, kozijnen en gevelbeplatingen. Schone ramen zijn representatief en laten bovendien ook meer licht door. Daardoor voelen medewerkers en klanten zich prettiger in een omgeving waarbij de ramen schoon zijn.

De glazenwasser met garanties

Als glazenwasser staan wij garant voor schone ramen en een schone gevel. Deze zorgen voor een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Door het glas en de omlijstingen te onderhouden en te wassen tegen vuil, mos en schimmel bespaart u bovendien op andere hoge kosten zoals de schilder of de timmerman. Als glazenwasser adviseren wij u tevens over het onderhoud van uw pand en de mate waarin u ramen en gevels gewassen dienen te worden.

In vertrouwde glazenwassers handen

Door Kamphuis Dienstverlening in te huren voor het laten wassen van uw ramen, vertrouwt u uw ramen toe aan onze ervaren en deskundige glazenwassers. Wij verzorgen uw glasonderhoud tot in de perfectie. Dankzij ladders, hoogwerkers en telescoop bewassing kunnen wij van elk pand of woning, groot of klein de beglazing en kozijnen efficiënt reinigen.

Onze diensten als glazenwasser:

 • Glazenwassen
 • Dakgootreiniging
 • Kunststofreiniging
 • Hogedrukreiniging
 • Graffiti verwijdering
 • Anti-spin behandeling
 • Telescoop glasbewassing
 • Dakpanreiniging

Gratis glasbewassing advies en een offerte op maat

Voor vrijblijvende informatie, deskundig advies over ramen wassen en / of prijsopgaaf staan wij u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via de mail of telefonisch.