Professioneel en goedkoop schoonmaakbedrijf

Professioneel en goedkoop

Op zoek naar een professioneel en goedkoop schoonmaakbedrijf in Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Almelo, Wierden, etc? Bij Kamphuis Dienstverlening kunt U terecht voor al Uw schoonmaakklussen. Van een eenmalige schoonmaak klus na bijvoorbeeld een renovatie of verbouwing, tot periodiek een schoonmaakster inhuren… Het eenmalig schoonmaken van een winkel of bedrijfsruimte of het dagelijks schoonmaken van kantoren of winkels.

Betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Twente

Na intussen heel wat jaren actief te zijn, als schoonmaakbedrijf in Twente hebben we een mooie, vaste klantenkring opgebouwd. Onze huidige klanten zijn divers en uiteenlopend. Als schoonmaakbedrijf staan wij garant voor een schone en opgeruimde werkvloer. Wij maken heldere en duidelijke afspraken en houden een korte lijn met onze klanten.

Gewaardeerd door klanten goedkoop en professioneel schoonmaakbedrijf twente

Als schoonmaakbedrijf worden wij door onze klanten gewaardeerd. Wij proberen altijd net dat beetje meer te doen, zijn goed bereikbaar, leveren uitstekend werk af en laten de werkvloer netjes achter. Onze klanten laten hun waardering zien door middel van de vele positieve referenties die wij ontvangen. Deze referenties kunt u zelf bekijken op onze referentie pagina.

Onze schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf Kamphuis Dienstverlening kan u de volgende schoonmaakdiensten aanbieden:

 • Schoonmaak kantoor, winkel, school, bedrijf, etc.
 • Dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden
 • Eenmalige schoonmaakwerkzaamheden
 • Glasbewassing binnen en buiten
 • Gevelreiniging, onderhoud en impregneren
 • Vloeren onderhoud en verwijderen vloerbedekking
 • Tapijtreiniging, vloerkleden
 • Zonnepanelen reinigen

Biologische schoonmaakmiddelen

Wij zijn ons zeer goed bewust van het milieu en gebruiken als schoonmaakbedrijf uitsluitend biologische schoonmaakmiddelen.

Schoonmaakdienst voor bedrijven

Schoonmaakbedrijf Kamphuis Dienstverlening biedt u een uitgebreid pakket schoonmaakdiensten aan. Een vast contactpersoon en regelmatig overleg zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. Samen met onze gemotiveerde. goed opgeleide en gespecialiseerde medewerkers kunnen wij al uw schoonmaakopdrachten verzorgen. Onze opdrachtgevers zijn divers en wij werken dan zoal voor o.a. uit kinderdagverblijven, bedrijfs- en kantoorpanden, (semi)overheidsinstellingen, gezondheidscentra en recreatiegelegenheden.

Schoonmaken bij bedrijven op alle vlakken!

Kamphuis Dienstverlening voorziet u van al uw reguliere schoonmaak benodigheden. Uit jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is dat schoonmaak werkzaamheden zorgvuldig en op het juiste moment worden uitgevoerd. Zo kunt u zich gewoon concentreren op dat waar u goed in bent!

Schoonmaakster inhuren particulier

U kunt bij ons een schoonmaakster inhuren om bij u thuis te komen schoonmaken. U bepaalt hierbij uiteraard wat er precies gedaan moet worden. In overleg komen wij zo vaak als u dat nodig acht. Onze schoonmaaksters zijn betrouwbaar en goed opgeleid. Ze doen hun werk vakkundig en met plezier. Wilt U een schoonmaakster inhuren? Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag direct een offerte aan. Dit verplicht u tot niets.

Goedkoop schoonmaakbedrijf regio Twente

Slim en effectief te werk gaan. Daar streven we naar bij Kamphuis Dienstverlening. Het helpt ons bij het drukken van de kosten waardoor we u de scherpste prijzen kunnen aanbieden. Als schoonmaakbedrijf werken wij onder andere in:

 • Schoonmaakbedrijf Oldenzaal
 • Schoonmaakbedrijf Hengelo
 • Schoonmaakbedrijf Enschede
 • Schoonmaakbedrijf Dinkelland
 • Schoonmaakbedrijf De Lutte
 • Schoonmaakbedrijf Almelo
 • Schoonmaakbedrijf Wierden
 • Schoonmaakbedrijf Delden

Specialistisch schoonmaken

Naast reguliere schoonmaken bij bedrijven kunt u bij ons terecht voor specialistische diensten variƫrende van glazenwassen tot sneeuwruimen en van gevelreiniging tot het verwijderen van kauwgum. Neem vrijblijvend contact met ons op en stel ons gerust uw specifieke vragen. Niets is ons te gek!

Gratis vrijblijvende offerte voor schoonmaakwerk

Bent u geinteresseerd in onze diensten als schoonmaakbedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website. U zult verbaast zijn over onze lage prijzen.