Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen van onze klanten

Op deze pagina vindt u een overzicht van veelgestelde vragen van onze klanten.
Staat het antwoord op uw vraag niet op deze pagina, neem dan a.u.b. contact met ons op.

Over uw Privacy

Waarom slaan jullie mijn persoonlijke gegevens op?

Wij verzamelen persoonlijke gegevens van onze website gebruikers voor met name de volgende doeleinden:

 • Afhandelen van uw betaling
 • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
 • Om u te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
 • om u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
 • Om goederen en diensten bij u af te leveren
 • Kamphuis Dienstverlening analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
 • Kamphuis Dienstverlening verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
 • Geautomatiseerde besluitvorming

Hoe gaan jullie met mijn persoonlijke gegevens om?

Wij bewaren uw persoonlijke gegevens zorgvuldig. Onze website voldoet aan alle wettelijke eisen omtrent privacy gevoelige gegevens. Daarnaast hebben wij uiteraard veiligheidsfuncties ingebouwd om diefstal van gegevens te voorkomen.

Kan ik mijn persoonlijke gegevens opvragen?

Ja, u heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Op onze Privacy Policy pagina kunt u lezen hoe dit werkt.

Worden mijn persoonlijke gegevens gedeeld met derden?

Nee, Kamphuis Dienstverlening verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Schoonmaakdiensten

Kan ik u inhuren voor de schoonmaak van kantoren?

Uiteraard… Kamphuis Dienstverlening heeft jarenlange ervaring met diverse schoonmaakdiensten voor bedrijven. U kunt ons onder andere terecht voor:

 • Schoonmaken van kantoren en winkels
 • Schoonmaaksters voor kinderdagverblijf / school
 • Schoonmaakster inhuren bij u thuis

Als schoonmaakbedrijf werken wij in de hele regio Twente.

Kunnen jullie ook periodiek komen schoonmaken

Uiteraard. U kunt ons inhuren voor zowel eenmalige schoonmaak, als voor periodieke schoonmaakdiensten.

Hoe kan ik jullie inhuren als schoonmaakbedrijf?

Als u gebruik wilt maken van onze diensten als schoonmaakbedrijf, neemt u eenvoudig telefonisch contact op. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen via onze website. Dit verplicht u tot niets en is geheel vrijblijvend.

Glasbewassing

In welke regio zijn jullie werkzaam als glazenwasser?

Ons werkgebied als glazenwasser is: Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Hof van Twente, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.

Doen jullie ook glasbewassing voor particulieren?

Ja, Kamphuis Dienstverlening doet zowel glasbewassing voor de particulier als voor bedrijven.

Doen jullie glasbewassing voor bedrijven?

Uiteraard, wij hebben jarenlange ervaring met glasbewassing voor bedrijven, winkels, verenigingen en instellingen. Neem a.u.b. vrijblijvend contact met ons op, om te zien wat wij voor u kunnen beteken.

Worden kozijnen en vensterbanken ook schoongemaakt?

Uiteraard worden ook uw kozijnen en vensterbanken keurig door ons schoongemaakt. Dat hoort bij het lappen van de ramen.

Gevelonderhoud

Wat zijn de kosten voor gevelreiniging?

De kosten voor het reinigen van een gevel zijn uiteraard afhankelijk van het aantal vierkante meters en eventueel andere omstandigheden. Wilt u weten wat gevelreiniging in uw geval zou gaan kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. U kunt ook foto’s meesturen van uw gevel.

Kunnen jullie mijn gevel impregneren?

Uiteraard kunnen wij uw gevel impregneren. Kamphuis Dienstverlening beschikt over ruime ervaring met het impregneren van gevels. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen via onze website. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kunnen jullie roet verwiijderen van de gevel?

Ja, u kunt ons inhuren voor het verwijderen van roet van uw gevel. Wij maken graag een afspraak met U om te komen kijken hoe groot de schade is. Wij zullen u vervolgens adviseren over de best methode om Uw gevel te reinigen. Vervolgens kunnen we indien gewenst al snel een afspraak voor u inplannen.

Waarom zou ik mijn gevel laten impregneren?

Als u last hebt van doorslaand vocht in de woning of wanneer er regelmatig algen en mos op de gevel vast zittten, dan is de gevel impregneren een verstandige oplossing. Door impregneren word uw gevel waterafstotend en vuilwerend. Doordat de muur droog blijft, krijgen algen en mos geen kans meer op op de gevel te groeien.

Dakonderhoud

Kan ik mijn dakgoot laten repareren door jullie?

Ja, u kunt bij Kamphuis ook terecht voor dakgoot reparatie of het aanbrengen van een preventieve beschermlaag. Dit is mogelijk voor alle dakgoten zowel zink als kunststof. Wij geven dan ook maar liefst een garantie van 7 jaar op deze werkzaamheden. Uiteraard vrijblijvende offerte / prijsopgaaf.

Kan ik mijn dakpannen laten reinigen?

Ja, u kunt door ons uw dakpannen vakkundig laten reinigen. Wilt u weten wat de prijs is voor het reinigen van uw dak, neem a.u.b. vrijblijvend contact met ons op.

Kan ik door u mjijn dak laten impregneren?

Ja, u kunt ons inhuren voor het vakkundig impregneren van uw dak. Wij hebben reeds jarenlang ervaring met dit werk, uw dak is bij ons dus in goede handen. Vraag a.u.b. geheel vrijblijvend een offerte aan voor het impregneren van uw dak.

Wat is de prijs om een dak te laten coaten?

De prijs voor het coaten van een dak is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het oppervlakte. Wilt u weten wat het kost om uw dak te laten coaten door Kamphuis Dienstverlening? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. U zult verbaast zijn over onze tarieven.

Terrasreiniging

Kan ik door u algen en mos laten verwijderen van mijn terras?

Ja, wij kunnen uw terras vakkundig ontdoen van algen en mos. Wilt U weten wat de prijs voor het verwijderen van algen en mos zal zijn. in uw geval? Neem a.u.b. contact met ons op, of vraag een offerte aan voor terrasreiniging.

Kunt u mijn bestrating reinigen?

Ja, wij komen graag bij u langs voor het reinigen van de bestrating. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor bestrating reinigen.

Kunt u olie en/of verf verwijderen van mijn terras?

Ja, wij kunnen verf en andere soorten zware vervuiling verwijderen van uw terras. Het beste vraagt U een offerte aan voor terrasreiniging. Geeft hierbij zoveel mogelijk relevante informatie door. Het uploaden van foto’s van uw terras is ook mogelijk en raden wij sterk aan. Dit helpt ons om u een scherpe prijs opgave te kunnen laten toekomen.

Wat is de prijs voor het reinigen van bestrating?

De prijs voor reinigen van bestrating is afhankelijk van verschillende factoren. Wilt u weten wat het kost om uw bestrating te laten reinigen? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor terrasreiniging.

Osmosereiniging

Waarvoor is osmosereiniging geschikt?

Uitermate geschikt voor het reinigen van zonnepanelen, glas, gevelbeplating, damwand, kozijnen, gevelreclames.

Waarom osmosereiniging?

Leidingwater bevat altijd kleine hoeveelheden onzuiverheden (zouten, kalk, mineralen en metalen). Osmosewater daarentegen is perfect in staat om atmosferische vervuiling op glas volledig op te lossen. Osmosewater bestaat immers louter uit waterstof en zuurstof, meer zuurstof dan gewoon leidingwater.

De zuurstof verlaagt de zuurtegraad van het water en dat resulteert in een uitstekend oplossend vermogen. Hierdoor beschadigen de materialen van de zonnepanelen niet en zorgt dit voor een betere kwaliteit van het systeem. Daarbij zorgt het ontbreken van zouten dat de vloeistof volledig streeploos opdroogd.

Moet ik mijn zonnepanelen laten reinigen met osmose?

Nee, dat moet u natuurlijk niet. Echter is het wel verstandig. Osmosewater bevat geen zouten, waardoor Uw zonnepanelen streep en vlekloos opdrogen. Dit komt uw energieopbrengst ook ten goede.

Is reinigen met osmose veel duurder dan gewoon water?

Nee, het is niet veel duurder. Wilt U weten wat osmosereiniging u zou gaan kosten? We adviseren u om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen via onze website. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een prijsopgave van ons krijgt toegestuurd via de mail.

Klusdienst

Kan ik door u mijn behang laten verwijderen?

Ja, kamphuis Dienstverlening komt ook uw behang verwijderen.

Kunt u mijn oude keuken verwijderen?

Ja, Kamphuis Dienstverlening komt graag uw oude keuken verwijderen. Uiteraard voeren wij ook netjes het vrijgekomen afval af. Wilt U meer weten, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Kunt U mijn laminaat verwijderen?

Uiteraard, kunt u ons inhuren voor verwijderen van laminaat. Wij verwijderen ook uw vloerbedekking.

Kunt u mijn kozijnen reparen?

Ja, wij kunnen ook uw kozijnen repareren. Bel ons a.u.b. voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan.